Pui de iaurt la grătar cu salată de castraveți

Pui de iaurt la grătar cu salată de castraveți
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 93 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, frunze de mentă, turmeric măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Salată de pâine plată la grătar și castraveți-iaurt, Somon la grătar cu salată de castraveți-iaurt, și Pita de pui la grătar cu pansament cu iaurt de castraveți.

Instrucțiuni

1
Clătiți puiul și uscați-l. Tăiați orice grăsime și îndepărtați licitația de pe fiecare sân (rezervați pentru o altă utilizare). Lucrând câte 2, aranjați puiul între straturile de folie de plastic. Cu un ciocan de carne sau un sucitor, lăsați carnea la o grosime uniformă de 1/4 in.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
știft De Rulareștift De Rulare
2
Pregătiți un grătar pentru căldură directă mare (aproximativ 500; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 3 secunde). Dacă folosiți cărbune, întindeți cărbuni pe jumătate aprinși în grătar de foc, acoperiți cu grătar de gătit pentru a preîncălzi și lăsați căldura să crească la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Într-un castron mediu, combinați iaurtul, chimenul, sucul de lămâie, 3/4 linguriță. sare, fulgi de chile și turmeric. Puneți deoparte 1/2 cană amestec de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
TurmericTurmeric
IaurtIaurt
ChimenChimen
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați puiul în castron, răsturnați pentru a acoperi pe ambele părți și lăsați să stea la temperatura camerei 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Transferați puiul pe o farfurie, ștergând excesul de marinată; frecați ușor cu ulei pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Folosind clești de metal, ștergeți grătarul de gătit cu prosoape de hârtie cu ulei. Pui la grătar, acoperit, 3 până la 4 minute. Întoarceți, acoperiți și gătiți încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CleșteClește
7
Se transferă pe o farfurie curată și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
8
Într-un castron de servire, combinați castraveți, șalotă, mentă, 1/2 cană de amestec de iaurt rezervat și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CastraveteCastravete
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
IaurtIaurt
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Serviți puiul cu salată de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastraveteCastravete
Pui întregPui întreg
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista