Pui de ghimbir cu orez de nucă de cocos

Nevoie de un curs principal fără gluten și fără lactate? Puiul de ghimbir-var cu orez de nucă de cocos ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru $ 5.46 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 643 calorii, 42G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 104 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați lapte de nucă de cocos, ulei de susan, miere și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 84%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Curry simplu de pui de busuioc de vară cu orez de ghimbir de nucă de cocos-Lime, Orez asiatic de nucă de cocos cu legume aburite în sos de soia-Lime-ghimbir, și Nucă De Cocos Ghimbir Var Pui.
Instrucțiuni
Într-un bol de sticlă, amestecați cuburile de piept de pui cu sucul de lămâie, coaja de tei și ghimbirul ras.
Se lasă la marinat aproximativ 20 de minute.
Într-o cratiță medie, combinați laptele de nucă de cocos și zahărul la foc mediu-mare. Aduceți la foc mic. Se amestecă orezul de iasomie, se reduce focul la minim și se gătește bine acoperit timp de aproximativ 20 de minute sau până când lichidul este absorbit.
Scoateți de pe foc și pufați orezul cu o furculiță; acoperiți și păstrați cald.
Într-o tigaie mare sau wok, încălziți uleiul de susan la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și marinada. Se amestecă prăjirea până când puiul se rumeneste frumos, aproximativ 3 minute.
Stropiți mierea pe pui și continuați să prăjiți încă un minut, având grijă să nu lăsați mierea să ardă.
Se ia de pe foc și se presară cu nucă de cocos.
Se servește fierbinte cu orezul de nucă de cocos pe lateral.