Pui De Caju Indian

Pui De Caju Indian
Reteta Pui de caju Indian se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă face 6 porții cu 346 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână iaurt, boia maghiară, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Indian cu orez de caju, Budincă de caju de ciocolată neagră cu Crunch de caju confiat, și Salată asiatică cu sos de caju și prăjituri cu unt de caju.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 9 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Combinați amestecul de nuci și puiul într-un castron mare; acoperiți și refrigerați 3 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mic. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa, cardamomul și bățul de scorțișoară în tigaie; acoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa este aurie, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați amestecul de pui în tigaie; gatiti 10 minute, amestecand frecvent. Se amestecă bulionul, piureul de roșii, boia de ardei și sarea, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Gatiti 1 ora sau pana se ingroasa. Se amestecă jumătate și jumătate; gatiti 1 minut, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piure De RoșiiPiure De Roșii
Pui întregPui întreg
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
BulionBulion
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ia de pe foc. Aruncați bățul de scorțișoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
7
Garnisiți cu coriandru proaspăt, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca de Morgenzon Reserve Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate27
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista