Pui de busuioc și legume
Busuiocul de pui și legume este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 285 calorii. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica bine busuioc, morcov, piper, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Pui și legume cu busuioc de lămâie, Jardiniere Penne cu pui si legume in sos de busuioc, și Somon de busuioc și legume Julienne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Rupeți 4 (12 inci) lungimi de folie rezistentă; îndoiți fiecare bucată de folie în jumătate, părți strălucitoare împreună.
Așezați pe o foaie de copt și deschideți partea plată, strălucitoare în sus. Se acoperă cu spray de gătit.
Aranjați o pătrime din fâșiile de pui pe jumătate din fiecare pătrat de folie lângă cută. Lingurați legumele uniform peste pui; se presară busuioc și piper negru.
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline peste legume în fiecare pachet. Îndoiți folia peste pui și legume, aducând marginile împreună; pliați marginile pentru a sigila în siguranță. Încreți și crimp marginile pentru a face o etanșare etanșă.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute.
Scoateți amestecul de pui din pachete și transferați pe farfurii individuale de servire. Sau, dacă doriți, așezați pachetele pe farfurii individuale de servire; tăiați o deschidere în partea de sus a fiecărui pachet și pliați folia de aluminiu înapoi.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură de parmezan.