O porție conține 33 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 131. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de pâine, sare, zară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Buffalo pui dip, Buffalo Pui Dip, și Buffalo Pui Dip.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Încălziți o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
5
Presărați ambele părți ale puiului cu puțină sare și piper, zahărul brun, boia și cayenne. Căutați ambele părți ale puiului în tigaie până la auriu, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Umăr
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați sosul de aripă, aduceți la foc mic și terminați la cuptor până când puiul înregistrează 160 de grade F pe un termometru citit instantaneu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Aripi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să se răcească, apoi trageți carnea cu mâinile. Reglați condimentul dacă este necesar și puneți-l înapoi în cuptor la BROIL până se rumenesc și se caramelizează deasupra, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-un castron, combina morcovi, țelină și roșii, și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se amestecă până se combină.
10
Tăiați pâinea franceză orizontal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Franceză
11
Așezați un strat uniform de brânză albastră se sfărâmă pe fund, apoi puiul și apoi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Albastră Se Sfărâmă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
12
Serviți cu o parte a pansamentului de fermă de casă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ranch Dressing
13
Se amestecă maioneza, Zara, usturoiul, mărarul, mierea, sarea, muștarul și piperul într-un bol. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Crengute De Marar Proaspat Culese
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat