Pui de bere în spate

Puiul de bere în spate este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 867 calorii. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați bere, pui, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere Sărată, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și scurgeți puiul și uscați-l. Condimentați puiul în interior și în exterior cu sarea condimentată și condimentul casei. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Pregătiți grătarul cu cărbune. Când cărbunii sunt fierbinți și strălucitori, împingeți-i cu grijă pe părțile laterale ale grătarului, lăsând un spațiu deschis în mijlocul grătarului. Deschideți cutia de bere și turnați aproximativ 1/4 cană. Introduceți crenguța de rozmarin în cutie, apoi așezați cutia de bere, ținând-o în poziție verticală, în cavitatea din spate a puiului. Așezați cu grijă puiul, în picioare pe cutia de bere, în centrul grătarului, asigurându-vă că nu vărsați berea. Acoperiți grătarul și gătiți puiul timp de aproximativ 1 oră, rotind puiul după cum este necesar. Puiul se face când sucul curge limpede când este străpuns cu o furculiță.
Scoateți cu grijă cutia de bere din pui folosind mănuși și aruncați cutia.
Tăiați puiul în jumătăți sau sferturi.
Combinați ingredientele într-un castron mic.