Pui de bere în spate

Pui de bere în spate
Puiul de bere în spate este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 867 calorii. Pentru $3.0 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați bere, pui, piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pui prăjit cu bere – berea adaugă un gust foarte aromat și pământesc atâtor lucruri. Puiul prăjit cu bere este fabulos, Pui De Bere Cu Bere Sărată, și Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați și scurgeți puiul și uscați-l. Condimentați puiul în interior și în exterior cu sarea condimentată și condimentul casei. Dați la frigider până când este gata de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2
Pregătiți grătarul cu cărbune. Când cărbunii sunt fierbinți și strălucitori, împingeți-i cu grijă pe părțile laterale ale grătarului, lăsând un spațiu deschis în mijlocul grătarului. Deschideți cutia de bere și turnați aproximativ 1/4 cană. Introduceți crenguța de rozmarin în cutie, apoi așezați cutia de bere, ținând-o în poziție verticală, în cavitatea din spate a puiului. Așezați cu grijă puiul, în picioare pe cutia de bere, în centrul grătarului, asigurându-vă că nu vărsați berea. Acoperiți grătarul și gătiți puiul timp de aproximativ 1 oră, rotind puiul după cum este necesar. Puiul se face când sucul curge limpede când este străpuns cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
3
Scoateți cu grijă cutia de bere din pui folosind mănuși și aruncați cutia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
4
Tăiați puiul în jumătăți sau sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Combinați ingredientele într-un castron mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista