Pui de anghinare saut cu busuioc-Asiago pesmet
Reteta Baby Artichoke saut cu busuioc-pesmet Asiago se poate face în aproximativ 45 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 158 calorii. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Funcționează bine ca o farfurie accesibilă. Mergeți la magazin și ridicați unt, anghinare pentru bebeluși, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 21%, ceea ce este destul de rău. Asiago și Anghinare Dip, Anghinare Fierbinte Asiago Dip, și Linguine cu roșii de moștenire pentru copii și pesmet de hamsie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 1 linguriță de unt în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi; încălziți 10 secunde sau până când spuma dispare.
Adăugați panko și usturoiul în tigaie; sotati 1 minut sau până când panko se rumeneste usor, amestecand frecvent.
Așezați amestecul panko într-un castron mic; se răcește ușor. Se amestecă brânza, busuiocul și piperul.
Combinați maioneza, smântâna și 2 lingurițe de suc; deoparte.
Combinați 6 căni de apă și 1 lingură de suc. Lucrul cu 1 anghinare la un moment dat, taie tulpina de anghinare la termen de 1 inch de bază; coaja stem.
Îndepărtați frunzele de jos și frunzele exterioare dure din anghinare, lăsând inima și fundul fraged. Tăiați aproximativ 1 inch de sus de anghinare.
Tăiați anghinarea în sferturi.
Puneți sferturi de anghinare în apă cu lămâie. Repetați procedura cu anghinarea rămasă.
Se încălzește tigaia la foc mediu-mare.
Scurgeți anghinarea și uscați-o.
Adăugați restul de 1/2 linguriță de unt și ulei în tigaie, învârtindu-se pentru a acoperi fundul tigaiei; încălziți 15 secunde sau până când spuma dispare.
Adăugați anghinare în tigaie; sotati 7 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand frecvent. Se amestecă sarea.
Presărați amestecul panko peste anghinare; aruncați ușor pentru a combina.
Se servește cu sos și pene de lămâie, dacă se dorește.