Pui de afine și orez sălbatic

Pui de afine și orez sălbatic
Puiul de afine și orezul sălbatic este un fel principal care servește 6. Pentru 1,56 USD pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 350 calorii. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați apă, sos worcestershire, gătit rapid și amestec de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încearcă Pui de afine și orez sălbatic, Pui Cremos Și Afine-Orez Sălbatic Pecan, și Orez Sălbatic De Afine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într-un 13-in. x 9 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Într-un castron mic, combinați amestecul de apă și orez cu conținutul pachetului de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Spray De GătitSpray De Gătit
Pui întregPui întreg
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
2
Se toarnă în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Într-un castron mic, combinați sosul de afine, sucul de lămâie, sosul de soia și sosul Worcestershire; se toarnă peste pui. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 40-50 de minute sau până când un termometru pentru carne citește, 170 de calorii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sos De AfineSos De Afine
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
BolBol
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Revista