Puiul de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 560 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.54 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți vin, cremă condensată de supă de pui, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până afine uscate ai putea urma acest curs principal cu Cookie-Uri Pentru Micul Dejun ca desert. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui De Afine, Pui de afine pentru doi, și Pui De Afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pregătiți un vas de copt din sticlă prin pulverizare cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In Treimi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Puneți pieptul de pui în vasul de copt și presărați cu brânză. Se amestecă împreună supa de pui și vinul; se toarnă peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(se Ajustează în Funcție De Gusturile Personale)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Presărați puiul cu amestec de umplutură și afine; stropiți untul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Ciuperci Proaspete Feliate
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul a atins o temperatură internă de 160 grade F (70 grade C), aproximativ 45 de minute.