Pui Danielle

Pui Danielle
Pui Danielle necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 924 calorii. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cimbru, ciuperci cu buton, paste linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Danielle ' s Chicken Pot Pie, I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 6 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti pana la jumatate si rumeniti pe ambele parti, aproximativ 4-7 minute pe fiecare parte. Când este rumenit, îndepărtați puiul într-un vas de copt de 9x13 inci. Puneți tigaia deoparte, rezervând picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Într-o tigaie separată, topiți cele 2 linguri rămase de unt la foc mediu și sotati ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați 1/4 cană de vin și amestecați; lăsați să se reducă la foc mic timp de 5 minute. Puneți ciupercile și picăturile deoparte, păstrând cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Adăugați cremă de supă de pui și cremă de supă de ciuperci în tigaia rezervată de pui/picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Amestecați bine supele cu picăturile, asigurându-vă că nu rămân bulgări. Adăugați încet smântână, amestecând constant, apoi adăugați restul de 1/2 cană de vin; condimentează cu rozmarin și cimbru. Reglați cantitatea de vin după cum este necesar pentru a obține o consistență frumoasă și groasă de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Lăsați amestecul să fiarbă la foc mediu până la bule, apoi adăugați amestecul de ciuperci rezervat și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Se toarnă amestecul de supă / ciuperci peste pui în vasul de copt, se acoperă și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Cu aproximativ 15 minute înainte de a servi puiul, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
10
Adăugați linguine și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
11
Serviți piept de pui și sos peste pastele fierte fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Paste FiertePaste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista