Pui Danielle

Pui Danielle
Pui Danielle necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 50g de grăsime, și un total de 924 calorii. Pentru $ 2.56 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de cimbru, ciuperci cu buton, paste linguine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Danielle ' s Chicken Pot Pie, I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și Cel Mai Bun Pui Mărunțit Pentru Mâncărurile Dvs. De Pui + Bulion De Pui De Casă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 6 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentează puiul cu sare și piper și adaugă în tigaie. Gatiti pana la jumatate si rumeniti pe ambele parti, aproximativ 4-7 minute pe fiecare parte. Când este rumenit, îndepărtați puiul într-un vas de copt de 9x13 inci. Puneți tigaia deoparte, rezervând picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
2
Într-o tigaie separată, topiți cele 2 linguri rămase de unt la foc mediu și sotati ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 1/4 cană de vin și amestecați; lăsați să se reducă la foc mic timp de 5 minute. Puneți ciupercile și picăturile deoparte, păstrând cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Adăugați cremă de supă de pui și cremă de supă de ciuperci în tigaia rezervată de pui/picături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De CiuperciCremă De Supă De Ciuperci
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Amestecați bine supele cu picăturile, asigurându-vă că nu rămân bulgări. Adăugați încet smântână, amestecând constant, apoi adăugați restul de 1/2 cană de vin; condimentează cu rozmarin și cimbru. Reglați cantitatea de vin după cum este necesar pentru a obține o consistență frumoasă și groasă de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Lăsați amestecul să fiarbă la foc mediu până la bule, apoi adăugați amestecul de ciuperci rezervat și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
8
Se toarnă amestecul de supă / ciuperci peste pui în vasul de copt, se acoperă și se coace în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, OpționalBrânză Cheddar Rasă, Ceapă Verde Feliată și Smântână, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Cu aproximativ 15 minute înainte de a servi puiul, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Adăugați linguine și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 InchRoșii Prune, Tăiate în Bucăți De 1 Inch
11
Serviți piept de pui și sos peste pastele fierte fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Paste FiertePaste Fierte
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista