Pui Curry În Stil Indian
Puiul Curry în stil Indian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,33 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 429 calorii. 28 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Un amestec de ulei vegetal, tobe de pui, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Pui Curry În Stil Indian, Caserola De Pui Curry În Stil Indian, și Curry De Miel În Stil Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați cartofii, mazărea, roșiile, 2 lingurițe de pudră de curry și sarea.
Se întinde uniform în vasul de copt.
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați restul de 2 lingurițe de pudră de curry, făina, boia de ardei și sarea de usturoi; se agită pentru a se amesteca.
Adăugați tobe; sigilați punga și agitați pentru a acoperi.
În tigaie de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti betisoarele in ulei 8-10 minute, rotind frecvent, pana cand pielea se rumeneste (gatiti 6 betisoare la un moment dat daca toate nu se potrivesc in tigaie).
Așezați betisoarele în 2 rânduri pe lungime peste amestecul de cartofi, alternând direcția betisoarelor pentru a acoperi amestecul de cartofi. Acoperiți bine cu folie.
Îndepărtați folia; coaceți cu aproximativ 10 minute mai mult sau până când sucul de pui este limpede atunci când partea cea mai groasă este tăiată la os (180 buc.f).