Pui Curry III

Pui Curry III
Rețeta Curry de pui III poate fi făcută în aproximativ 50 de minute. Această rețetă servește 4. Acest fel principal are 906 calorii, 51G de proteine, și 57G de grăsime pe porție. Pentru $3.16 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este un destul de scump rețetă pentru fanii mâncării indiene. Această rețetă de la Allrecetes necesită lapte de cocos, pudră de curry, apă și usturoi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. 33 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Curry III, curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ), și curry de pui andhra-kodi kura cu sos (curry simplu de pui ).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, măcinați împreună usturoiul, ceapa și ghimbirul. Într-un castron mic separat, amestecați pudra de curry și 5 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CurryPudră De Curry
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se sotează usturoiul, ghimbirul și ceapa până se rumenesc; se adaugă pasta de curry și se sotează împreună până când mirosul este puternic și parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
4
Adăugați iaurt, lapte de cocos și lapte obișnuit împreună cu 1 cană de apă și amestecați toate împreună. Apoi adăugați cartofi și pui și aduceți la fierbere; reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede și puiul este gătit, aproximativ 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
CartofiCartofi
Pui întregPui întreg
IaurtIaurt
ApăApă
LapteLapte
5
Se condimentează cu sare după gust și se fierbe încă 2 minute; curry-ul este gata!
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare

Echipamente

Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Chenin Blanc

Riesling, Gewurztraminer și Chenin Blanc sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca S. A. Prum Essence Riesling. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
S. A. Prum Essence Riesling
S. A. Prum Essence Riesling
De culoare aurie palidă. Aromat, cu arome de caise și piersici. Uscat cu arome de fructe proaspete perfect echilibrat de o aciditate racy și caracter mineral.Bucurați-vă pe cont propriu sau cu o gamă de ușoareapetizatoare și preparate din fructe de mare.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista