Pui Curry Cu Nucă De Cocos

Reteta de pui Curry de nucă de cocos este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 196 calorii. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, sos de fasole maro, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până gingerroot ai putea urma acest curs principal cu Mușcături de prăjituri de turtă dulce (Rețetă fără gluten*) ca desert. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Nucă De Cocos Curry, Pui De Nucă De Cocos Curry, și Pui De Nucă De Cocos Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați pudra de curry pe pui.
Tăiați puiul în bucăți de 3/4 inch.
Lăsați să stea 10 minute.
Pulverizați wok sau tigaie de 12 inci cu spray de gătit antiaderent; încălziți la foc mediu-mare până când spray-ul de gătit începe să baloneze.
Adăugați pui; se prăjește 2 minute. Mutați puiul în partea laterală a wok-ului.
Adăugați ulei în centrul wok-ului.
Adăugați ceapa, dovlecelul și ardeiul gras; se prăjește 2 minute.
Adăugați lapte de cocos, sos de fasole, gingerroot și sare; gatiti si amestecati pana cand sosul acopera legumele si puiul si se incalzeste.
Se presară cu nucă de cocos prăjită.