Pui cu zmeură durează aproximativ 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 257 de calorii, 26 g de proteine și 13 g de grăsimi. Pentru 2,19 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 aș spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și luați zmeură pentru a ornat, ulei de canolan, făină și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48%, care este solid. Rețete similare includ inimioare de zmeură și cremă de brânză cu bețișoare, cartofi caramel » cupe de pâine prăjită cu cremă de zmeură cu sirop de zmeură și granola gratinată de caise și zmeură cu iaurt de miere de zmeură.
Instrucțiuni
1
Ungeți puiul cu făină. Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare. Pui rumenit, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați bulion și oțet în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 12-15 minute sau până când sucul de pui curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Scoateți puiul pe platoul de servire și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați smântână în tigaie. Se aduce la fierbere. Se fierbe 2 minute sau până se îngroașă ușor, amestecând din când în când.