Pui cu usturoi de var cu aragaz lent cu orez
Slow-aragaz var usturoi pui cu orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 163 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 75 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână coapse de pui, frunze de cimbru, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 51 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui cu usturoi de var cu aragaz lent cu orez, Aragaz lent Chipotle-Lime pulpe de pui orez Jamaican și mazăre, și Aragaz lent ghimbir-soia coaste scurte orez verde cu var pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți puiul în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția orezului și pătrunjelului.
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore. În ultimele 15 minute de gătit, amestecați orezul.
Scoateți puiul din aragaz.
Așezați orezul gătit pe fiecare farfurie de servire. Sus cu pui. Puneți sucurile rămase peste pui.