Pui cu sos de tarhon-Caper cu verdeață mixtă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu sos de tarhon-Caper cu verdeață mixtă. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 403 calorii, 26g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Un amestec de ulei de măsline, maioneză, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată mixtă de verdeață cu pansament de tarhon, Mănâncă Verdețurile Alea! Salată de pui cu vinetă Dijon și tarhon, și Pui și căpșuni peste verdeață mixtă.
Instrucțiuni
Bateți împreună maioneză, oțet de vin alb, șalotă, tarhon și capere într-un castron mic. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Condimentați pieptul de pui după gust cu sare și piper. Aruncați mesclun în castron cu ulei de măsline.
Se presară cu sare. Împărțiți mesclun între 4 plăci. Feliați sânii de pui și fanii deasupra salatelor.
Stropiți sosul de tarhon-caper peste pui.
Se ornează cu felii de ardei roșu.