Pui cu sos de ciuperci Porcini
Puiul cu sos de ciuperci Porcini este un lactate gratuit rețetă cu 4 porții. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 156 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ciuperci porcini, vermut, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 58%. Încercați Sos De Ciuperci Porcini, Tortellini cu sos de ciuperci Porcini, și Tortellini Cu Sos De Ciuperci Porcini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ciupercile și apa clocotită într-un bol; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute.
Scurgeți ciupercile, rezervând 1/3 cană lichid. Clătiți și tocați ciupercile. Se strecoară lichidul de ciuperci rezervat într-un bol; adăugați ciuperci tocate, bulion și următoarele 3 ingrediente, amestecând bine. Pune deoparte.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea. Aplatiza la 1/4-inch grosime, folosind un ciocan de carne sau sucitor. Pui de dragare în pesmet.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste.
Adăugați vermut și gătiți 1 minut.
Adăugați amestecul de ciuperci; reduceți focul la mediu și gătiți timp de 10 minute sau până când puiul este gata.
Notă: ciupercile porcini uscate sunt disponibile în supermarketurile mari. Puteți înlocui ciupercile shiitake uscate; îndepărtați tulpinile după înmuiere.