Pui cu sos de cidru și slănină
Puiul cu sos de cidru și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 266 calorii, 38g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de cidru de mere, slănină, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui cu sos de cidru și slănină, Crispin Cider-Cufundat, Bacon-Wrapped Brats Cu Caramelizat Tare Cidru Ceapa, și Pui fiert cu cidru cu mere, slănină și salvie.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; Lira la grosimea de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Presărați puiul uniform cu sare și piper.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie.
Adăugați pui la picături în tigaie; gatiti 6 minute pe fiecare parte sau pana cand se face.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 2 minute sau pana se inmoaie, amestecand continuu.
Adăugați cidru și bulion; se aduce la fierbere, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite. Gatiti pana cand amestecul de bulion este redus la 1/2 cana (aproximativ 5 minute). Se amestecă slănina gătită; serviți sosul peste pui.