Pui cu sos de ananas
Puiul cu sos de ananas este un fel principal fără gluten și fără lactate . Această rețetă servește 6. Pentru 1,35 USD per porție , această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 201 de calorii , 26 g de proteine și 3 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de sos de soia, amidon de porumb, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 42% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ pui cu sos de cireșe și ananas , pui hula cu sos de grătar cu ananas și pui cu floricele de porumb cu sos bourbon de ananas .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combina zahărul brun și amidonul de porumb. Se amestecă ananasul, sosul de soia, sarea de usturoi și ghimbirul. Gatiti si amestecati la foc mic pana se ingroasa.
Așezați puiul într-un recipient de 9 inci uns. vas pătrat de copt.
Se toarnă jumătate din sos peste pui.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 15 minute.
Coaceți încă 10 minute sau până când un termometru pentru carne indică 1 70°, ungând de mai multe ori cu sosul rămas.
Presarati cu arpagic daca doriti.