Pui cu sos "cremă" de ciuperci
Puiul cu sos "cremă" de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.07 pe portie. O porție conține 360 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 531 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați săgeata, ceapa, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui cu sos de cremă de ciuperci, Piept de pui cu sos de cremă de ciuperci, și Cremă de pui în sos de vin de ciuperci.
Instrucțiuni
Încălziți două skillete mari la foc mediu–mare.
Adăugați suficient ulei de măsline în fiecare tigaie pentru a acoperi fundul (între 1 și 1 lingură de ml).Condimentează generos pieptul de pui cu sare și piper.
Adăugați într-o tigaie și gătiți timp de aproximativ 5 minute pe o parte. Reduceți focul la mediu, răsturnați pieptul de pui și gătiți cealaltă parte până se rumenesc la exterior și se fierbe aproximativ 3-4 minute.
Scoateți pe o farfurie pentru a vă odihni câteva minute în timp ce terminați sauce.In cealaltă tigaie se adauga ceapa tocata. Reduceți căldura la mediu scăzut și gătiți până când ceapa este moale și începe să se caramelizeze, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați ciupercile și gătiți aproximativ 5 minute până se rumenesc. Condimentează cu un vârf bun de sare și piper. Ridicați focul la mediu ridicat și adăugați bulionul de pui cu ceașcă de la calibru. Gatiti aproximativ 1 minut pana cand bulionul de pui s-a redus la jumatate.
Adăugați laptele de cocos și încălziți aproximativ 2 minute.
Adăugați tarhonul tocat și cimbru. Gustați pentru condimentare și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.Faceți o suspensie amestecând restul de 2 linguri de bulion de pui cu săgeata sau amidonul de porumb.
Se adaugă în sos și se gătește aproximativ 30 de secunde până când sosul se îngroașă.Feliați pieptul de pui în diagonală în felii de aproximativ 1 inch și puneți-l pe un platou. Puneți sosul peste pieptul de pui.
Garnisiți cu ierburi proaspete, dacă doriți.