Pui cu sos "cremă" de ciuperci

Pui cu sos
Puiul cu sos "cremă" de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $3.07 pe portie. O porție conține 360 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 531 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați săgeata, ceapa, usturoiul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pui cu sos de cremă de ciuperci, Piept de pui cu sos de cremă de ciuperci, și Cremă de pui în sos de vin de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Încălziți două skillete mari la foc mediu–mare.
2
Adăugați suficient ulei de măsline în fiecare tigaie pentru a acoperi fundul (între 1 și 1 lingură de ml).Condimentează generos pieptul de pui cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați într-o tigaie și gătiți timp de aproximativ 5 minute pe o parte. Reduceți focul la mediu, răsturnați pieptul de pui și gătiți cealaltă parte până se rumenesc la exterior și se fierbe aproximativ 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți pe o farfurie pentru a vă odihni câteva minute în timp ce terminați sauce.In cealaltă tigaie se adauga ceapa tocata. Reduceți căldura la mediu scăzut și gătiți până când ceapa este moale și începe să se caramelizeze, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați usturoiul tocat și gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
6
Adăugați ciupercile și gătiți aproximativ 5 minute până se rumenesc. Condimentează cu un vârf bun de sare și piper. Ridicați focul la mediu ridicat și adăugați bulionul de pui cu ceașcă de la calibru. Gatiti aproximativ 1 minut pana cand bulionul de pui s-a redus la jumatate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
7
Adăugați laptele de cocos și încălziți aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
8
Adăugați tarhonul tocat și cimbru. Gustați pentru condimentare și adăugați mai multă sare și piper, dacă este necesar.Faceți o suspensie amestecând restul de 2 linguri de bulion de pui cu săgeata sau amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
ArorutArorut
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Se adaugă în sos și se gătește aproximativ 30 de secunde până când sosul se îngroașă.Feliați pieptul de pui în diagonală în felii de aproximativ 1 inch și puneți-l pe un platou. Puneți sosul peste pieptul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
10
Garnisiți cu ierburi proaspete, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Revista