Pui cu măsline verzi, portocale și Sherry

Puiul cu măsline verzi, portocale și Sherry este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,83 USD pe porție. O porție conține 1330 calorii, 102G de proteine, și 90g de grăsime. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma portocala, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Salată de morcovi cu portocale, măsline verzi și ceapă verde, Salată verde mixtă cu vinaigretă de portocale, merișoare, Chincvre și arțar-Sherry, și Salată de fenicul-portocale cu măsline verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mare.
Presărați puiul cu sare și piper.
Adăugați pui în tigaie; gatiti pana cand pielea este crocanta si rumenita, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul în farfurie. Reduceți căldura la mediu-mare.
Scurgeți toate, cu excepția a 2 linguri de picături din tigaie.
Adăugați șalotă; se amestecă până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute.
Adăugați usturoi; se amestecă 30 de secunde.
Adăugați Sherry; se fierbe până se reduce la jumătate, răzuind bucățile rumenite, aproximativ 3 minute.
Adăugați bulion de pui; se aduce la fierbere. Întoarceți puiul, cu pielea în sus, în tigaie.
Așezați pene portocalii și măsline printre bucățile de pui.
Se transferă la cuptor și se fierbe descoperit până când puiul este gătit, aproximativ 20 de minute.
Transferați puiul pe platou. Aduceți sosul la fiert la foc mare. Se amestecă mierea; se fierbe până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Se toarnă sos, portocale și măsline peste pui sau se întoarce puiul în tigaie și se servește.