Pui cu miere și caju și portocale
Pui cu portocale, miere și caju ar putea fi exact rețeta fără gluten și fără lactate pe care o căutați. Pentru 2,72 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 2 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 41 g de proteine , 17 g de grăsimi și un total de 841 de calorii . Vă este oferit de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați orez, ulei de măsline, miere și alte câteva ingrediente pentru a-l pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Această rețetă este apreciată de 9 gurmanzi și bucătari. Per total, această rețetă obține un scor solid de 80% . Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată de portocale și caju , Pui cu caju la oală automată și Pui cu nuci caju .
Instrucțiuni
Într-o pungă de plastic resigilabilă, combinați 1/2 cană de suc de portocale, suc de lămâie, sare și piper; adăugați puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a o acoperi; dați la frigider timp de 4-8 ore sau peste noapte.
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie, gătiți puiul în ulei timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până se rumenește.
Scoateți și păstrați la cald. În sosul de sos, sotați ceapa până se înmoaie.
Combinați mierea, pătrunjelul și sucul de portocale rămas; adăugați în tigaie. Aduceți la fierbere.
Puneți puiul înapoi în tigaie. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 8-10 minute sau până când sucul de pui iese limpede.
Combinați amidonul de porumb cu apa până obțineți o compoziție omogenă; încorporați în sucul de gătit. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă.