Pui Cu Miere De Ghimbir
Puiul cu miere de ghimbir necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 302 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 89 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, sare, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Ghimbir de pui și miere, Miere-muștar de pui cu ghimbir, și Miere-Ghimbir Pui Se Amestecă.
Instrucțiuni
Combinați sarea și ghimbirul măcinat într-un castron mic; frecați puiul cu amestec.
Combinați ghimbirul tocat, mierea, sucul de lămâie și sosul de soia într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Așezați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 minute; întoarce. Ungeți cu amestec de miere. Se fierbe 3 minute; întoarce. Ungeți cu amestecul de miere rămas. Se fierbe 3 minute sau până când puiul este gata.
Periați picăturile de pe fundul tigaiei pe pui.