Pui cu glazură portocalie-Chipotle

Pui cu glazură portocalie-Chipotle
Puiul cu glazură portocalie-Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 288 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de chimen măcinat, ceapă, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu glazură Chipotle-Orange, Cartofi dulci la grătar cu glazură de portocale-Chipotle, și Pui la grătar cu glazură Chipotle-piersică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați puiul într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor. În castron mic, amestecați toate ingredientele de marinadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
2
Se toarnă marinada peste pui; întoarceți-vă pentru a acoperi puiul cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, întorcând puiul ocazional, 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
3
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Adăugați 2 căni de suc de portocale și oțet; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit până când amestecul este redus la 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
OțetOțet
5
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun, ketchup-ul și melasa. Se amestecă cantitatea dorită de ardei iute. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MelasăMelasă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Ardei IuteArdei Iute
6
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
7
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, rotind o dată sau de două ori și perindând cu glazură în ultimele 2 minute de grătar, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 165 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Încălziți orice glazură rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Se servește cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista