Pui cu glazură portocalie-Chipotle

Puiul cu glazură portocalie-Chipotle ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 288 calorii, 25g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de chimen măcinat, ceapă, piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar cu glazură Chipotle-Orange, Cartofi dulci la grătar cu glazură de portocale-Chipotle, și Pui la grătar cu glazură Chipotle-piersică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor. În castron mic, amestecați toate ingredientele de marinadă.
Se toarnă marinada peste pui; întoarceți-vă pentru a acoperi puiul cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, întorcând puiul ocazional, 8 ore sau peste noapte.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți uleiul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si usturoiul in ulei, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Adăugați 2 căni de suc de portocale și oțet; se încălzește la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți neacoperit până când amestecul este redus la 1 cană.
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun, ketchup-ul și melasa. Se amestecă cantitatea dorită de ardei iute. Pune deoparte.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 15 până la 20 de minute, rotind o dată sau de două ori și perindând cu glazură în ultimele 2 minute de grătar, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (cel puțin 165 buc.f).
Încălziți orice glazură rămasă până la fierbere; se fierbe și se amestecă 1 minut.