Pui cu fenicul

Pui cu fenicul
Puiul cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 447 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, amestec de condimente, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Fenicul-usturoi Carne de porc afumată cu fenicul Gremolatan și struguri Mostarda, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.

Instrucțiuni

1
Tăiați bazele din bulbii de fenicul; tăiați bulbii în benzi subțiri, rezervând frunze pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
2
Se presara 3 lingurite condimente
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Se amestecă uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Saut pui în 2 lingurițe de ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Tăiați în felii subțiri; puneți deoparte și păstrați la cald.
6
Saut fenicul, ceapa și morcovul în restul de 1 linguriță de ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 5 minute sau până când feniculul începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se amestecă bulionul de pui și restul de 1 linguriță de condiment
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
8
Se amestecă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura;fierbeți 8 minute. Se amestecă laptele și, dacă se dorește, lichiorul. Puneți puiul în tigaie; gatiti inca 6 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(din Cutie)(din Cutie)
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Serviți puiul acoperit cu amestec de fenicul peste cuscusul parsleyed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit ouzo pentru lichiorul de anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
OuzoOuzo
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista