Pui cu fenicul
Puiul cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 447 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, amestec de condimente, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Fenicul-usturoi Carne de porc afumată cu fenicul Gremolatan și struguri Mostarda, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.
Instrucțiuni
Tăiați bazele din bulbii de fenicul; tăiați bulbii în benzi subțiri, rezervând frunze pentru garnitură, dacă doriți.
Se presara 3 lingurite condimente
Se amestecă uniform peste pui.
Saut pui în 2 lingurițe de ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Tăiați în felii subțiri; puneți deoparte și păstrați la cald.
Saut fenicul, ceapa și morcovul în restul de 1 linguriță de ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 5 minute sau până când feniculul începe să se înmoaie.
Se amestecă bulionul de pui și restul de 1 linguriță de condiment
Se amestecă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura;fierbeți 8 minute. Se amestecă laptele și, dacă se dorește, lichiorul. Puneți puiul în tigaie; gatiti inca 6 minute sau pana se incalzeste.
Serviți puiul acoperit cu amestec de fenicul peste cuscusul parsleyed.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit ouzo pentru lichiorul de anason.