Pui cu fenicul

Pui cu fenicul
Puiul cu fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 447 calorii, 35g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, amestec de condimente, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Supă cremoasă de fenicul prăjit și morcov cu ulei de fenicul de usturoi negru, Fenicul-usturoi Carne de porc afumată cu fenicul Gremolatan și struguri Mostarda, și Filet de porc frecat de fenicul cu pene de fenicul prăjite.

Instrucțiuni

1
Tăiați bazele din bulbii de fenicul; tăiați bulbii în benzi subțiri, rezervând frunze pentru garnitură, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
2
Se presara 3 lingurite condimente
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3
Se amestecă uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4
Saut pui în 2 lingurițe de ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Tăiați în felii subțiri; puneți deoparte și păstrați la cald.
6
Saut fenicul, ceapa și morcovul în restul de 1 linguriță de ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu 5 minute sau până când feniculul începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se amestecă bulionul de pui și restul de 1 linguriță de condiment
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
8
Se amestecă; se aduce la fierbere. Reduceți căldura;fierbeți 8 minute. Se amestecă laptele și, dacă se dorește, lichiorul. Puneți puiul în tigaie; gatiti inca 6 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(din Cutie)(din Cutie)
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Serviți puiul acoperit cu amestec de fenicul peste cuscusul parsleyed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit ouzo pentru lichiorul de anason.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(din Cutie)(din Cutie)
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
OuzoOuzo
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista