Carne de vită mai sănătoasă Stroganoff III

Carne de vită mai sănătoasă Stroganoff III
Carne de vită sănătos Stroganoff III ar putea fi doar Est-Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 284 calorii. Pentru $1.64 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 177 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți friptură de vită, ceapă verde, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Stroganoff De Vită Mai Sănătos, Stroganoff De Vită Mai Sănătos, și Stroganoff De Vită Mai Sănătos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați orice grăsime și zgâriere din friptură și tăiați-o în fâșii de 1/2 inci grosime pe 2 inci lungime. Condimentează cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
SareSare
2
Topiți 1 lingură de unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ciupercile și ceapa verde și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
CiuperciCiuperci
4
Scoateți într-un castron și adăugați 1 lingură de unt în tigaie. Gatiti si amestecati jumatate din fasiile de vita pana se rumenesc, aproximativ 5 minute, apoi scoateti-le intr-un bol. Repetați cu restul de unt și fâșii de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BolBol
5
Turnați vinul în tigaia fierbinte și degresați tigaia, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Combinați făina și 1/4 cană de bulion de vită într-un borcan cu un capac bine fixat și agitați până se combină. Se amestecă în tigaie, amestecând până se omogenizează. Amestecați bulionul rămas și muștarul, apoi întoarceți carnea de vită în tigaie. Aduceți la foc mic. Acoperiți și fierbeți până când carnea este fragedă, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
MuștarMuștar
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
7
Amestecați ciupercile pregătite și smântâna cu cinci minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CiuperciCiuperci
8
Se încălzește scurt și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista