Pui cu crustă de Pecan cu sos de muștar

Pui cu crustă de Pecan cu sos de muștar
Puiul cu crustă de Pecan cu sos de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 821 calorii, 29G de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de cayenne, maioneză, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Încercați Cotlete de porc cu crustă de Pecan cu sos cremos de muștar, Pinwheels cu coajă de porc cu crustă de Pecan cu sos de muștar Carolina, și Bacon & Pecan Crusted Pui W / Muștar Miere De Arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, pulsați pecanele cu amidon de porumb, cimbru, boia de ardei, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/8 linguriță de cayenne până când nucile sunt tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Nuci PecanNuci Pecan
CimbruCimbru
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Bateți împreună oul și apa într-un castron mic. Înmuiați fiecare piept de pui în amestecul de ouă și apoi în amestecul de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
ApăApă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați puiul în tigaie și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când puiul se rumeneste și este gătit, cu 5 până la 6 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Între timp, într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul, oțetul, zahărul, pătrunjelul, un vârf de cayenne și restul de 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
MuștarMuștar
PătrunjelPătrunjel
OțetOțet
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Serviți puiul cu sosul de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pui întregPui întreg
MuștarMuștar
8
Sugestii de meniu: învelișul crocant de pe pui invită alături un gratin cremos de cartofi. Fasolea verde, poate sotată în grăsime de slănină, ar avea și un gust grozav.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
Picături De SlăninăPicături De Slănină
Pui întregPui întreg
CartofiCartofi
9
Recomandarea vinului: combinația dintre pecanele dulci și sosul de muștar asertiv se pretează fie unui vin spumant crocant, fie unui Sauvignon blanc fermentat din oțel inoxidabil din California.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sauvignon BlancSauvignon Blanc
Vin SpumantVin Spumant
MuștarMuștar
Nuci PecanNuci Pecan
SosSos
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista