Pui cu crustă de Pecan cu sos de muștar

Puiul cu crustă de Pecan cu sos de muștar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 821 calorii, 29G de proteine, și 75g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,61 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de cayenne, maioneză, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce e bine. Încercați Cotlete de porc cu crustă de Pecan cu sos cremos de muștar, Pinwheels cu coajă de porc cu crustă de Pecan cu sos de muștar Carolina, și Bacon & Pecan Crusted Pui W / Muștar Miere De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, pulsați pecanele cu amidon de porumb, cimbru, boia de ardei, 1 1/4 lingurițe de sare și 1/8 linguriță de cayenne până când nucile sunt tocate fin.
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Bateți împreună oul și apa într-un castron mic. Înmuiați fiecare piept de pui în amestecul de ouă și apoi în amestecul de nuci.
Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți uleiul la foc moderat.
Adăugați puiul în tigaie și gătiți timp de 5 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când puiul se rumeneste și este gătit, cu 5 până la 6 minute mai mult.
Între timp, într-un castron mic, combinați maioneza, muștarul, oțetul, zahărul, pătrunjelul, un vârf de cayenne și restul de 1/4 linguriță de sare.
Serviți puiul cu sosul de muștar.
Sugestii de meniu: învelișul crocant de pe pui invită alături un gratin cremos de cartofi. Fasolea verde, poate sotată în grăsime de slănină, ar avea și un gust grozav.
Recomandarea vinului: combinația dintre pecanele dulci și sosul de muștar asertiv se pretează fie unui vin spumant crocant, fie unui Sauvignon blanc fermentat din oțel inoxidabil din California.