Pui cu cremă de Pecan și ciuperci
Nevoie de un fel principal fără lactate? Puiul cu cremă de Pecan și ciuperci ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 371 calorii, 31g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, jumătăți de piept de pui, șobolani și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tetrazzini de pui (Paste cu pui și ciuperci în sos de smântână), Șuncă de pui cremă și ciuperci, și Pui sotat cu ciuperci și smântână.
Instrucțiuni
Așezați nucile pecan într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează (aproximativ 1 minut), răzuind părțile laterale ale bolului o dată. Cu procesorul pornit, adăugați apă și 3/4 linguriță de sare; procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale bolului o dată.
Presărați puiul cu 1/2 linguriță sare și piper.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați puiul; sotati 3 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Adăugați șobolani și ciuperci în tigaie; sotati 3 minute sau până când ciupercile sunt fragede. Se amestecă crema de pecan; se aduce la fierbere. Gatiti 1 1/2 minute.
Așezați 2/3 cană de tăiței pe fiecare dintre cele 6 farfurii. Topiți fiecare porție cu 1 jumătate de piept de pui și 1/3 cană de sos.
Garnisiți cu pătrunjel, dacă doriți.