Pui Cu Coajă De Porumb
Puiul cu coajă de porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 445 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper cayenne, fulgi de porumb grosolan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma fulgii de porumb, puteți urma acest fel principal cu Fulgi De Porumb-Ciocolată-Chip-Marshmallow Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Oferte De Pui Cu Crustă De Fulgi De Porumb, Pui copt cu coajă de porumb, și Pui Copt Cu Coajă De Porumb.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.tapetați o foaie de copt cu margini cu folie.
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între două foi de folie de plastic. Cu un sucitor, puneți puiul la o grosime uniformă de 1/2 inch.
Se amestecă făina, cimbru, piper cayenne, sare și piper. Într-un al doilea vas superficial, bateți ouăle pentru a le combina.
Întindeți firimiturile de fulgi de porumb pe o a doua foaie de copt cu margini.
Înmuiați puiul în făină condimentată, întorcându-se pentru a acoperi, apoi înmuiați în amestec de ouă.
Îndepărtați puiul, lăsați excesul de ou să se scurgă, apoi apăsați ambele părți în fulgi de porumb.
Transferați pe foaia de copt. Aruncați făina rămasă, oul și fulgii de porumb.
Stropiți puiul cu unt topit.
Coaceți până când acoperirea este crocantă și puiul este gătit, aproximativ 30 de minute.