Pui cu ciuperci sălbatice

Pui cu ciuperci sălbatice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu ciuperci sălbatice. Această rețetă face 6 porții cu 1511 calorii, 105g de proteine, și 105g de grăsime fiecare. Pentru $ 6.08 pe portie, această rețetă acoperă 42% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 6 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ciuperci, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Pui cremos și ciuperci sălbatice, Penne cu pui, ciuperci sălbatice și mazăre, și Plăcintă Cu Oală De Pui Cu Ciuperci Sălbatice Și Rețetă De Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Se usucă puiul cu prosoape de hârtie și se presară ambele părți din belșug cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Așezați 1/2 cană de făină într-un bol și dragați puiul în făină. Într-o oală mare (12 inci) rezistentă la cuptor, cum ar fi Le Creuset, încălziți uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați puiul în trei loturi (nu le aglomerați!) și se rumenesc ușor la foc mediu-mare timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul pe o farfurie și continuați până când tot puiul este rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
6
Adăugați căței întregi de usturoi, ciuperci și cimbru în oală și gătiți la foc mediu timp de 5 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
7
Adăugați sherry și gătiți timp de 1 minut, răzuind bucățile maro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
8
Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
9
Adăugați vinul, bulionul de pui, 1 lingură de sare și 1 linguriță de piper și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați puiul (mai întâi bucăți mari), acoperiți și puneți-l în mijlocul cuptorului timp de 30 până la 35 de minute, până când puiul este gătit (aproximativ 165 de grade pe un termometru citit instantaneu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți puiul într-un bol și aruncați cimbrul. Cu o furculiță, amestecați împreună untul și 1/4 cană de făină și adăugați-l în sos. Se fierbe, amestecând constant, la foc mediu timp de 5 minute, până se îngroașă ușor. Condimentează după gust (ar trebui să fie foarte condimentat), pune puiul înapoi în sos și servește fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista