Pui cu cartofi dulci și ceapă

Nevoie de un fără gluten, fără lactate și felul principal principal? Puiul cu cartofi dulci și ceapă ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.53 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1136 calorii, 77g de proteine, și 70g de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, cartofi dulci, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu mere, ceapă și cartofi dulci, Cartofi Dulci Și Ceapă Caramelizată, și Cartofi Dulci Cu Ceapă Și Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul și uscați-l cu prosoape de hârtie.
Stropiți cu 1 lingură de ulei și condimentați cu 1 1/2 lingurițe de sare și 1/2 linguriță de piper. Frecați pentru a acoperi. Prăjiți puiul timp de 25 de minute.Între timp, într-un castron mare, combinați cartofii, ceapa, mierea și uleiul rămas, sarea și piperul. După ce puiul a fost la cuptor timp de 25 de minute, adăugați amestecul de cartofi dulci în tigaie. Gatiti inca 20 de minute.