Pui cu brânză de capră Herbată

Puiul cu brânză de capră Herbată ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 403 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime. Pentru $ 3.08 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de brânză de capră montrachet, sare kosher, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui umplut cu usturoi și brânză de capră Herbată, Brânză De Capră Cu Ierburi, și Mușcături De Brânză De Capră Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade.
Așezați pieptul de pui pe o foaie de copt. Slăbiți pielea din carne cu degetele, lăsând o parte atașată..
Tăiați 12 felii groase de Montrachet și așezați 2 felii plus o frunză mare de busuioc sub pielea fiecărui piept de pui. Frecați fiecare bucată cu ulei de măsline și presărați generos cu sare și piper.
Coaceți sânii timp de 35 până la 40 de minute, până când tocmai ați fiert.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.