Pui Cu Brânză Cremă

Puiul cu brânză cremă necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 457 calorii, 29G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 218 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, unt, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Taquitos de pui la congelator de casă cu cremă de brânză,coriandru și piper-brânză Jack, Pui Cu Brânză Cremă, și Mini prăjituri cu brânză cremă cu glazură de brânză cremă de vanilie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Se sotează ciupercile până se înmoaie. Reduceți căldura la minim și amestecați crema de brânză până se topește.
Puneți sânii de pui subțiri cu un ciocan de carne.
Se întinde cu amestec de ciuperci și se rostogolește. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul brun și muștarul Dijon. Apăsați amestecul de muștar pe pui.
Rulați puiul în nuci tocate.
Așezați într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 20 de minute sau până când puiul nu mai este roz, iar sucurile sunt limpezi.