Pui cu aragaz lent și plăcintă cu oală de umplutură

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul cu aragaz lent și plăcinta cu umplutură. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 643 calorii. Pentru $2.73 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați fasole, slănină gătită, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Plăcintă Cu Tamale De Pui Cu Aragaz Lent, și Buzunare Pentru Plăcintă Cu Oală De Pui.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit.
Puneți puiul în aragaz. Se acoperă cu slănină, morcovi, cartofi, maghiran și sos.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
Amestecați ușor fasolea verde dezghețată în amestecul de pui. Într-un castron mediu, amestecați untul topit și umplutura; lingura peste amestecul de pui. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți cu 15 minute mai mult.