Pui Crocant Italian La Cuptor
Puiul copt italian crocant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 592 calorii, 46G de proteine, și 39G de grăsime fiecare. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți pansament, brânză parmezan, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza toate făină scop ai putea urma acest curs principal cu Scorțișoară zahăr soda pâine ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de rău. Încercați Degetele De Pui Italiene Crocante La Cuptor, Stil Italian " Fasole Neagră Și Cartof Copt Crocant, și Pui crocant cu sos Italian cremos și paste Bowtie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°. acoperiți tava de copt cu spray de gătit fără stick.
Combinați fulgii de cartofi, parmezanul, fulgii de pătrunjel și praful de usturoi într-un castron puțin adânc. Se amestecă până se amestecă bine.
Înveliți bucățile de pui cu făină; scufundați în pansament Italian. Se acoperă cu amestec de fulgi de cartofi, bătând până când puiul este bine acoperit; scuturați excesul de pâine.
Se pune în tigaie pregătită.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când termometrul cu citire instantanee ajunge la 74°.