Pui Crocant De Cartofi La Cuptor

Puiul crocant de cartofi la cuptor ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 230 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. Această rețetă de la Toateretete are 8 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Un amestec de parmezan, praf de usturoi, jumătăți de piept de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până zară ai putea urma acest curs principal cu Placinta Cu Lapte ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este bine. Rețete similare includ [] Fasole la cuptor cu crutoane de cartofi crocante și pui fript, Vafe de cartofi dulci-migdale cu pui crocant cu fulgi de porumb la cuptor, și Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de pui, Zara, frunzele de dafin, usturoiul, sarea și piperul negru într-o pungă mare de plastic resigilabilă și frământați punga de mai multe ori pentru a amesteca Zara și condimentele cu puiul. Strângeți aerul din pungă, sigilați și refrigerați cel puțin 2 ore (până peste noapte) pentru a marina.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați un suport de gătit din sârmă într-o tigaie de prăjire.
Scurgeți marinada din pungă și aruncați frunzele de dafin.
Amestecați parmezanul, făina, praful de usturoi, ardeiul și ardeiul cayenne într-un bol mic.
Adăugați amestecul de brânză parmezan la pui în pungă, închideți punga și agitați pentru a acoperi bine bucățile de pui cu amestecul.
Bateți oul și apa într-un castron puțin adânc.
Așezați fulgii de cartofi într-un bol separat de mică adâncime. Înmuiați bucățile de pui cu făină în amestec de ouă; rulați bucăți în fulgi de cartofi pentru a acoperi bine. Aranjați bucățile de pui pe grătar.
Coaceți puiul timp de 15 minute și întoarceți bucățile pe raft; continuați să coaceți până când puiul nu mai este roz în interior și acoperirea este rumenită și crocantă, încă 15 până la 20 de minute.