Pui crocant cu macaroane și brânză cina

Pui crocant cu macaroane și brânză cina
Această rețetă servește 25 și costă 32 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 78 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți piept de pui, macaroane deluxe & cina brânză, pkt. shake ' n coaceți amestecul de acoperire a puiului și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, Cina in seara asta: tigaie macaroane și brânză, și Cheeseburgeri la grătar cu macaroane de lux și cină cu brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cuptor de căldură 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se acoperă puiul cu amestec de acoperire și se coace conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Între timp, pregătiți cina conform instrucțiunilor de pe pachet. Aproximativ 5 min. înainte ca macaroanele să fie gata, gătiți fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheddar Degresat RasCheddar Degresat Ras
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
4
Serviți puiul cu cină și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții25
Scor De Sănătate3
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista