Pui cremă de tarhon Brandied (pui a La Vallee d ' Auge), orez Camembert cu andive calde și mere
Brandied tarhon Cream Chicken (Pui A La Vallee d ' Auge), orez Camembert cu andive calde și mere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 946 calorii. Pentru $ 4.9 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, ulei de măsline, brânză camembert și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până brandy ai putea urma acest curs principal cu Coniac Butterscotch Budinca ca desert. 27 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Încercați Pui de tarhon cu mere, Pui de tarhon cu mere pentru doi, și Andive cu cremă de brânză cu ierburi și mere caramelizate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală cu sos mediu la foc mediu topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați orez și aruncați pentru a acoperi, prăjiți 2 până la 3 minute până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Orez
3
Adăugați stoc și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la foc mic și gătiți 18 minute, pufați cu furculița și amestecați Camembert pentru a se topi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Camembert
Stoc
4
În timp ce orezul se gătește, încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie mare la foc mediu. Condimentați puiul cu sare și piper și dragați ușor puiul în făină și scuturați orice exces. Pui brun 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Sare și Piper
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți puiul și reduceți puțin focul și topiți în restul de 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
6
Călește șalotele 3 minute până se înmoaie, dar nu se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
7
Scoateți tigaia de pe foc, adăugați rachiul și aprindeți cu un chibrit lung de bucătărie până când flacăra dispare. Întoarceți tigaia la căldură, adăugați ciuperci și gătiți 2 până la 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați vin și reduceți 1 până la 2 minute. Amestecați smântâna și tarhonul și glisați puiul înapoi în tigaie.. Reduceți căldura la minim și fierbeți 8 până la10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon
Pui întreg
Cremă
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline extravirgin într-o tigaie la foc mediu. Tăiați capetele andivei și tăiați subțire fundul strâns. Jumătate din frunzele superioare și separați frunzele. Pătrundeți merele pe lungime și tăiați miezul. Tăiați subțire merele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Măr
Andive
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați andivele și merele și sotati 3 până la 4 minute pentru a se fragezi. Îmbrăcați salata cu oțet și zahăr, sare și piper și arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oțet
Măr
Arpagic
Andive
Zahăr
11
Serviți puiul de-a lungul orezului lateral și andive și mere.