Pui Cremos Învelit Cu Slănină
Puiul cremos învelit cu slănină este un fără gluten și primar rețetă cu 6 porții. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 89G de grăsime, și un total de 1021 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 636 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați slănină, jumătăți de piept de pui - pounded 1, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 80%. Încercați Pui crocant învelit cu slănină cu trei Risotto cremos de brânză și salată de fenicul de rucola, Cremă Asiago Bacon Înfășurat Ceapă Prăjită, și Scoici de mare învelite cu slănină servite pe sos cremos Brie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Amestecați crema de brânză și ceapa verde într-un bol; condimentează cu sare și piper negru.
Întindeți aproximativ 1/4 cană de amestec de brânză cremă peste fiecare piept de pui. Începând de la capătul îngust, rotiți pieptul de pui peste umplutură. Înfășurați fiecare piept de pui în 4 felii de slănină. Puneți puiul înfășurat pe un raft așezat într-un vas de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când slănina se rumeneste și un termometru pentru carne citit instant introdus în partea cea mai groasă a unui sân citește 160 de grade F (70 de grade C), aproximativ 1 oră.