Pui-Cizmar Chile cu cârnați afumați și mazăre cu ochi negri
Pui-Chile Cizmar cu cârnați afumați și mazăre cu ochi negri ar putea fi doar Sud rețetă pe care o căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de condimente de chili de pui, ceapă, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui-Cizmar Chile cu cârnați afumați și mazăre cu ochi negri, Mazăre cu ochi negri cu verdeață și Tofu afumat, și Mazăre cu ochi negri și orez cu cârnați Andouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti mazărea conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Preîncălziți cuptorul la 42
Topiți untul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare; adăugați cârnați și sotati 3 minute sau până se rumenesc ușor.
Se adaugă ceapa și ardeiul poblano și se sotează 3 minute.
Adăugați făină și amestec de condimente; gatiti, amestecand constant, 1 minut.
Adăugați treptat bulion de pui, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul cuptorului olandez. Gatiti, amestecand constant, 3 minute sau pana cand bulionul incepe sa se ingroase. Se amestecă mazărea cu ochi negri și puiul și se aduce la fierbere.
Între timp, pregătiți aluatul de crustă de orez sălbatic conform instrucțiunilor. Puneți amestecul de pui fierbinte într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci. Lingura de orez sălbatic crusta aluat imediat peste amestecul de pui fierbinte.
Coaceți la 425 timp de 35 până la 40 de minute sau până când crusta se rumeneste și se fierbe.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar.
![# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.]()
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentolat decât de obicei, dar îmi place bogăția în această epocă, care poate folosi un pic gras; așa că anticipați un vin cu mai mult măr și mai puțin mentă; chestii crocante. Parcela se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre marii trio de vinuri en-bloc.
#95 Wine Spectator Top 100 of 2017It’s richer and less minty than usual but I like the richness in this vintage, which can use a little gras; so anticipate a wine with more apple and less spearmint; crunchy stuff. The parcel is called Heel and it’s to the right of Anrecht, from which one of the great trio of en-bloc wines comes.