Pui, ciuperci și zahăr Snap mazăre peste orez

Pui, ciuperci și zahăr Snap mazăre peste orez este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 30g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de bulion de pui, sare, ciuperci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma orezul alb instant, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez La Cuptor ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Pachet de pui Thailandez cu mazăre și orez cu zahăr, Mazăre de zahăr cu ciuperci, și Ciuperci Shiitake și mazăre cu zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti orezul in 1 1/2 cani de apa conform indicatiilor de pe ambalaj.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați usturoiul și ciupercile; gatiti aproximativ 4 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Adăugați bulion și cimbru; aduceți la fierbere.
Presărați jumătățile de piept de pui cu sare și piper; se adaugă în tigaie. Reduceți căldura la mediu-scăzut; acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până când puiul este fraged cu furculița și sucurile curg limpede, întorcându-se o dată.
Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb cu 1 lingură de apă rece până se omogenizează. Se amestecă în amestecul de pui. Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați mazăre de zahăr; gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand sosul este usor ingrosat si mazarea este fierbinte, amestecand continuu.
Serviți puiul cu sos și legume peste orez.