Pui-Chiftele Yakitori
Reteta de pui-Chiftele Yakitori este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare japoneză. Această rețetă servește 30 și costă 22 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 40 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare kosher, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui Yakitori, Pui Yakitori, și Pui Yakitori pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați sake-ul, sosul de soia, zahărul și 1/4 cană de mirin; se fierbe până se reduce la 3/4 cană, 3 minute.
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron, combinați puiul, sarea, șalota, coaja și restul de 2 linguri de mirin. Înveliți ușor o foaie de copt cu margini cu 1 linguriță de ulei. Formați amestecul de pui în 24 de chiftele.
Ungeți chiftelele cu restul de 2 lingurițe de ulei și aranjați-le pe foaia de copt.
Coaceți aproximativ 6 minute, până când chiftelele abia sunt fierte.
Aprinde un grătar. Infilați chiftelele pe 8 frigarui de bambus și grătiți la foc moderat, rotind, până când sunt ușor carbonizate, aproximativ 2 minute. Reduceți focul la minim și periați chiftelele cu sosul. Grătiți, întoarceți și periați, până la glazurare, cu 30 de secunde mai mult.
Se servește cu sosul rămas.