Pui caramelizat cu conserve de afine
Puiul caramelizat cu conserve de afine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.61 pe portie. O porție conține 284 calorii, 25g de proteine, și 7g de grăsime. Un amestec de sherry, zahăr brun, afine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma concentratul de suc de portocale, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Afine Conserva, Afine Conserva, și Afine Conserva pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; adăugați pui. Sigilați și răciți cel puțin 1 oră.
Scoateți puiul din marinată, rezervând marinada.
Gatiti zaharul brun si uleiul de susan intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu-mare, amestecand continuu, 4 minute.
Adăugați pui și gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte.
Adăugați marinată rezervată, ceapă și afine; gătiți, amestecând și întorcând puiul des, 10 minute sau până când puiul este gata.
Scoateți puiul și lăsați să stea 5 minute. Feliați și serviți cu amestec de afine.
Presărați semințe de susan și ceapă verde, dacă doriți.