Pui Caramel
Puiul Caramel ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.87 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1223 calorii, 64G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 118 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, căței de usturoi, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Monede de aur cu caramel de fructe de pasiune, fasole magică de migdale cu Caramel acoperit cu ciocolată și batoane de ciocolată macadamia cu caramel de scorțișoară, Pui Caramel, și Pui Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare și grea, la foc mediu-mare. Condimentați puiul cu sare și, lucrând în 2 loturi, gătiți până Lamaro auriu și crocant, 6-8 minute perside; transferați pe o farfurie.
Adăugați usturoiul în oală și gătiți, amestecând des, până devine auriu, aproximativ2 minute; se transferă în farfurie cu pui.
Se toarnă grăsimea din oală.
Întoarceți oala la căldură medie-înaltă și adăugați 1/2 cană de apă, răzuind mușcăturile maronii.
Adăugați zahăr brun; se amestecă pentru a se dizolva,apoi se gătește, amestecând, până când amestecul se îngroașă și capătă o culoare chihlimbar profundă, aproximativ4 minute. Adăugați cu grijă oțet (se poatebule; zahărul se va cristaliza); se amestecădizolvați zahărul.
Adăugați ghimbir, bulion și sos de soia, apoiAdăugați puiul, pielea în sus și usturoiul.Aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți ușor până când puiul este gătit, 20-25 de minute.
Transferați puiul pe o farfurie.
Aduceți lichidul de gătit la fierbere și gătițipână când este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, aproximativ10 minute. Întoarceți puiul în oală; întoarceți-vă lacoat. Se acoperă cu scallions și se servește cu orez.
Per porție: 490 calorii, 18 g grăsime, 0 g fibre