Caprese de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 417 calorii, 37g de proteine, și 26g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.17 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, roșii de vită, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 71%. Încercați Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American), Pui Caprese, și Pui Caprese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Se amestecă usturoiul în ulei fierbinte și se gătește până se înmoaie ușor, aproximativ 2 minute, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați spanacul și aruncați cu ulei fierbinte și usturoi; acoperiți și îndepărtați de pe foc. Puneți amestecul de spanac deoparte pentru a ofili spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Încălziți încă 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie sigură pentru cuptor. Gatiti pieptul de pui in ulei fierbinte pana se rumeneste, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Strat 1/4 din spanacul ofilit, feliile de roșii și feliile de mozzarella deasupra fiecărui sân. Condimentează cu piper negru măcinat și stropește cu oțet balsamic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza s-a rumenit și puiul nu mai este roz în interior, aproximativ 15 minute. Un termometru pentru carne citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă a unui sân ar trebui să citească cel puțin 160 de grade F (70 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch