Pui Caesar Florentine
Pui Caesar Florentine durează aproximativ 55 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru 4,16 USD per porție , această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 67 g de proteine , 122 g de grăsimi și un total de 1426 de calorii . 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și cumpărați brânză de parmezan, sos cremos de salată Caesar, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară și cetogenă . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Rețete similare sunt Ouă Florentine , Biscuiți Florentine Cu Fistic și Stafide Adăugate și Friptură de Porc Florentine Cu Sos de Rodie .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1 cană de brânză, 1 cană de crutoane zdrobite, spanacul și 1/2 cană de dressing pentru salată.
Tăiați un buzunar în partea cea mai groasă a fiecărui piept de pui; umpleți cu amestec de brânză.
Puneți restul de dressing și crutoanele zdrobite în boluri separate, puțin adânci. Înmuiați puiul în dressing, apoi rulați în crutoane.
Transferați pe un 13-in uns. x 9-in. vas de copt.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 30 de minute.
Se presară cu brânză rămasă; Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când un termometru arată 170°.