Pui Cacciatore ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1086 calorii, 52G de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $ 4.26 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână lămâie, ceapă, vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, ceea ce este minunat. Încercați Pui Cacciatore, Pui Cacciatore, și Pui Cacciatore pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți cuptorul din cărămidă de ardere din lemn conform instrucțiunilor producătorului sau preîncălziți un cuptor convențional la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați ardeii pe o foaie de prăjituri și condimentați cu sare și piper. Prăjiți ardeii timp de 15 minute, întorcându-se periodic cu clești, astfel încât să fie cu adevărat carbonizați și blisterați pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Clește
3
Puneți ardeii într-un bol, acoperiți cu folie de plastic și aburiți aproximativ 10 minute pentru a slăbi pielea. Scoateți miezurile și semințele din ardei și îndepărtați pielea înnegrită; tocați gros ardeii în bucăți și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Semințe
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
4
Condimentează făina cu praful de usturoi, oregano uscat și o cantitate corectă de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Oregano Uscat
Praf De Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Bateți oul și laptele împreună într-un castron puțin adânc. Dragați bucățile de pui în făină și atingeți excesul. Înmuiați fiecare bucată în spălarea ouălor pentru a acoperi, apoi dragați din nou în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Puneți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu și turnați aproximativ 1/4 inch de ulei. Prăjiți puiul în loturi, cu pielea în jos, până când este crocant, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul și rumeniți cealaltă parte cu aproximativ 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
7
Scoateți puiul pe o farfurie laterală, nu va fi complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
8
Se toarnă cu grijă uleiul din tigaie și se adaugă 1/4 cană de ulei de măsline curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Puneți tigaia înapoi pe aragaz la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Soba
Tigaie
10
Adăugați hamsiile, fulgii de ardei roșu, usturoiul, ceapa, roșiile, feliile de lămâie, caperele, 1/2 din ardeii roșii prăjiți și 1/2 din busuioc; condimentează cu sare și piper. Această parte a rețetei va fi baza ta. Ceea ce căutăm este o pulpă de legume parfumată, așa că fierbeți timp de aproximativ 20 de minute, amestecând des, până când totul se descompune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
Fulgi De Ardei Roșu
Sare și Piper
Hamsii
Legume
Tomate
Capere
Usturoi
Busuioc
Lămâie
Ceapă
Baza
11
Adăugați ardeii prăjiți rămași și busuiocul. Puneți puiul în tocană și turnați vinul și bulionul de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Pui întreg
Ardei
Busuioc
Tocană
Vin
12
Transferați cacciatore de pui în cuptorul încins și gătiți timp de 20 până la 30 de minute până când puiul este gătit.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.