Pui Bunjal

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete în cutia de rețete, puiul Bunjal ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 14g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 210 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 67 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați apă, sare, garam masala și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 33%, ceea ce este destul de rău. Încearcă I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom, și I Ain ' t Chicken Chicken: piept de pui prăjit crocant cu portocală și Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați puiul într-un vas de copt acoperit cu 2 litri sau cuptor olandez cu 1/2 linguriță de sare și ulei de măsline.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când puiul este gătit și apare maro.
Adăugați ceapa, piperul, usturoiul, pasta de roșii, garam masala, pudra de curry, condimentarea după gust și 1/4 linguriță de sare.
Se amestecă toate împreună, apoi se adaugă 1/4 cană de apă pentru ca ingredientele să se aburească.
Reveniți la cuptor încă 5 minute pentru a amesteca toate aromele.
Serviți peste orez sau mâncați simplu.