Pui Bumpy
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Puiul Bumpy ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 278 calorii, 39G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână maioneză obișnuită, ceapă, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mic Dejun Tort Accidentat, Prăjituri Cu Ciocolată Cu Ciocolată, și Carob Bumpy Cake # Cina De Duminică.
Instrucțiuni
Într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci, amestecați ciupercile, ceapa și usturoiul la foc mediu-mare până când ciupercile încep să se rumenească, 8 până la 10 minute.
Între timp, clătiți puiul și uscați-l.
Așezați sânii într - un vas de copt de 9 pe 13 inci și coaceți, neacoperit, într-un cuptor de 375 timp de 10 minute.
Când amestecul de ciuperci este gata, scoateți-l de pe foc. Se amestecă muștarul, caperele, oțetul, sosul fierbinte și maioneza.
Întindeți amestecul de ciuperci peste pui și continuați să coaceți până când puiul nu mai este roz în centrul celei mai groase părți (tăiat la test), cu 15 până la 20 de minute mai mult.
Transferați pe farfurii și garnisiți cu crengute de pătrunjel.