Pui Bolognese

Pui Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați puiul Bolognese. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 914 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ceapă, vin plin de corp, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (Ragu Bolognese), și Pui Bolognese cu Penne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 lingură de apă într-un castron mic și presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Lăsați gelatina să se înmoaie cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
În tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapă, țelină, morcov și 1/2 linguriță sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele s-au inmuiat, dar nu s-au rumenit, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Se amestecă puiul și se gătește, zdrobind cu lingura de lemn pentru a se rupe în bucăți mici, până când puiul este gătit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
6
Se amestecă laptele și se fierbe până când cea mai mare parte a laptelui s-a fiert și amestecul este aproape uscat, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinul și se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului s-a fiert, dar amestecul este umed, aproximativ 15 minute. Se amestecă hamsii, sos de soia, pastă de roșii și gelatină înmuiată. Se amestecă roșiile și se reduce focul la minim. Se fierbe ușor până se îngroașă, 45 de minute până la 1 oră. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bomboane RuntsBomboane Runts
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Încălziți 4 litri de apă sărată în oală mare la foc mare pentru a fierbe. Se amestecă pastele. Gatiti pastele la al dente si scurgeti, rezervand 1 cana de apa pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Aruncați sosul bolognez cu paste fierbinți, adăugând apă pentru paste, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
9
Se servește cu busuioc tocat și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista