Pui Bolognese

Pui Bolognese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați puiul Bolognese. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 914 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de ceapă, vin plin de corp, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Ragul de sos Bolognese (sos Bolognese), Sos bolognez (Ragu Bolognese), și Pui Bolognese cu Penne pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 lingură de apă într-un castron mic și presărați gelatina peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Lăsați gelatina să se înmoaie cel puțin 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
3
În tigaie mare, încălziți uleiul la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapă, țelină, morcov și 1/2 linguriță sare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand legumele s-au inmuiat, dar nu s-au rumenit, 8-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Se amestecă puiul și se gătește, zdrobind cu lingura de lemn pentru a se rupe în bucăți mici, până când puiul este gătit, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
6
Se amestecă laptele și se fierbe până când cea mai mare parte a laptelui s-a fiert și amestecul este aproape uscat, aproximativ 10 minute. Se amestecă vinul și se fierbe până când cea mai mare parte a lichidului s-a fiert, dar amestecul este umed, aproximativ 15 minute. Se amestecă hamsii, sos de soia, pastă de roșii și gelatină înmuiată. Se amestecă roșiile și se reduce focul la minim. Se fierbe ușor până se îngroașă, 45 de minute până la 1 oră. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane RuntsBomboane Runts
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Încălziți 4 litri de apă sărată în oală mare la foc mare pentru a fierbe. Se amestecă pastele. Gatiti pastele la al dente si scurgeti, rezervand 1 cana de apa pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8
Aruncați sosul bolognez cu paste fierbinți, adăugând apă pentru paste, dacă este necesar, pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
9
Se servește cu busuioc tocat și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista